Posted on Geef een reactie

Adverteren op Producten Markt

U heeft een nieuw product of dienst waar u graag voor zou willen adverteren ? U wilt graag een reclame banner op onze website ? Vul dan onderstaand contact formulier in en vraag naar de mogelijkheden.

Posted on Geef een reactie

Hoe overleef je de eerste maand van het nieuwe jaar ?

De kerstvakantie is afgelopen, de jaarwisseling is achter de rug. Het wordt weer tijd om in het gewone dagelijkse ritme terecht te komen. Maar hoe voorkom je de eerste maand van het nieuwe jaar? In deze blog geven wij diverse tips hoe je dit kunt doen.

Ga er op uit!

Een goede manier om de eerste weekenden door te komen is door er lekker op uit te gaan. Ga bijvoorbeeld 2 uur skiën of snowboarden bij de Uithof in Den Haag of 3 dagen naar het Design Hotel Ameland. Kortom, ga lekker naar buiten, ga lekker een weekend weg of een middagje erop uit.

Wat kun je zoal buiten doen ?

  1. Ben je fotografie fan ? Ga lekker een middagje naar het bos of de dierentuin en ga lekker foto’s maken.
  2. Ga op jacht naar een nieuwe fitness uitrusting en ga lekker sporten!
  3. Maak een lekkere lange wandeling.
  4. Ga de auto wassen.

Wij zijn benieuwd hoe jij de weekenden doorkomt. Plaats het in een reactie hieronder!

Posted on Geef een reactie

Januari – Goede voornemens ? Ja of nee

De maand waarin vele goede voornemens worden gestart dan wel sneuvelen. Veel gehoorde voornemens zijn vooral vaak: afvallen, soppen met roken, meer contact met familie.
Wat is jouw goede voornemen? Plaats je comment onder in de reactie. De leukste comment maakt kans op een gratis fotoshoot bij PC Patrol fotografie.